You are hereSpecialisatie

Specialisatie


KLEUREN

De inspiratie voor kleuren haalt Hans Hunter uit de natuur, de kleurencombinaties van vissen, bloemen en vogels past hij toe bij klanten, met zeer verrassende resultaten 25 jaar geleden bezocht hij veel kappersevenementen in België en Engeland, die toentertijd zeer extravagante kappers hadden. Zij hebben hem zo enthousiast gemaakt dat hij veel experimenteerde in zijn vrije tijd. Hij was z’n tijd ver voor in de kleur- en kniptechniek. Dit is niet ongemerkt gebleven en hij werd door diverse firma’s gevraagd voor workshops, demo’s en trainingen. Bij de firma Keune is hij gevraagd om over de nieuwe kleuren die zij introduceerden zijn mening te geven en deze werden dan soms op zijn aanwijzing veranderd.

WEDSTRIJDEN

30 jaar geleden deed Hans Hunter voor het eerst mee met het wedstrijdenwerk. Na verloop van jaren is hij in diverse categorieën Nederlandse kampioen geweest. Ook is hij 3 jaar lid geweest van het Nationale Equipe. Daarnaast gaf hij veel workshops ,demo’s en trainingen aan collega kappers

SHOWKAPSELS

Jaren hebben Hans en Jolanda Hunter in binnen- en buitenland shows gegeven aan diverse collega’s. Door shows te geven gaf dat prikkelingen en stimulans aan onze medewerkers Zij kregen daardoor een bredere visie van creativiteit ,die zij daardoor ook gebruikten voor hun wedstrijden.